Am modificat articolul ultima data pe: 25.02.20

 

Avantaje:

Permite reglarea intensitatii luminii si este potrivita pentru activitatile in aer liber.

Dispune de o multime de functii, de aceea este usor de utilizat.

Nu se deterioreaza din cauza umiditatii, deoarece este proiectata conform standardului IPX4. 

Acumulatorul are o durata de viata mare, ce asigura o utilizare prelungita.

Are o multime de accesorii incluse in pachetul de achizitie.

 

Dezavantaje:

Chiar daca nu reprezinta un dezavantaj major, lanterna este una de mana, astfel ca, nu vei putea realiza activitati ce presupun folosirea ambelor brate. Pe de alta parte, nu vei putea sa folosesti lanterna, atunci cand ai ambele maini ocupate.

 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Aceasta lanterna LED poate fi folosita, in timpul activitatilor in aer liber, desfasurate in jurul locuintei, dar si atunci cand mergi la camping sau in drumetii, deoarece are o luminozitate maxima de 1000lm ce poate fi ajustata in trei trepte diferite, astfel incat sa nu te deranjeze la ochi. Intensitatea luminii acopera o distanta de pana la 180m, astfel ca, vei putea observa pericolul de la distantaIn cazul in care observi un pericol, primul lucru pe care il faci este sa te adapostesti.  In astfel de momente nu este indicat sa tii lanterna aprinsa, insa, aceasta poate porni accidental. Pentru a evita acest lucru, butonul de pornire se poate bloca. Pe de alta parte, acest functie este un avantaj,  deoarece acumulatorul nu se va epuiza, fara sa folosesti dispozitivul.

Dispune de un indicator de incarcare a bateriilor, ce iti ofera informatii cu privire la durata de viata a acestora, astfel ca, vei sti intotdeauna cand trebuie sa pui la incarcat dispozitivul, inainte ca acesta sa se opreasca. 

Atunci cand pleci in drumetie, exista posibilitatea sa nu ai parte de conditii meteo tocmai favorabile. Potrivit standardului IPX4, lanterna este conceputa pentru a face fata stropilor care acopera accidental carcasa, fara sa fie afectat modul de functionare, de aceea, vei putea ilumina zona, chiar si in timpul furtunilor.

Acumulatorul este de 18650mAh si ofera o durata de functionare de cel mult 144 ore (la un nivel al luminii scazut) sau cel putin 6 ore (la lumina de intensitate maxima). Aceasta dispune si de functia de incarcare rapida, intrucat in doar trei ore se umple in proportie de 80%.

Langa lanterna, in momentul achizitiei, vei mai primi o husa pentru transport, care are rolul de a proteja dispozitivul si poate fi agatata la curea, pentru a avea acces mai usor la sursa de lumina, atunci cand ai nevoie. Cureaua de mana iti permite sa agati produsul de brat, evitand astfel pierderea lui.  

Aceasta mai poate fi  de ajutor si atunci cand ai multe lucruri in bagaj si nu stie exact unde ai pus lanterna, deoarece o vei gasi mai usor. Acumulatorul poate fi incarcat prin intermediul cablului USB (inclus in pachet), folosindu-te de energia laptopului sau conectandu-l la priza.

 

Concluzie:

Produsul adus in discutie este alegerea potrivita, daca esti in cautarea unei lanterne care sa lumineze la o distanta mare si sa poata fi folosita, atunci cand afara ploua. Datorita functiilor suplimentare, vei putea ajuta modul de utilizare, tinand cont de activitatea pe care o desfasori si astfel poti creste durata de viata a acumulatorului.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...