Am modificat articolul ultima data pe: 25.02.20

 

Avantaje:

Ofera posibilitatea de a vizualiza imagini clare, chiar si in zone umbrite.

Are o suprafata aderenta si o greutate medie, deci poate fi manevrat usor.

In pachetul de achizitie ai incluse si alte accesorii, pentru a forma un set complet.

Fiind un model tip Porro, campul de vizualizare este mai larg.

 

Dezavantaje:

Producatorul nu mentioneaza nici o informatie cu privire la posibilitatea de a folosi dispozitivul, atunci cand ploua, in timpul submersiunilor sau in medii dure. Cel mai indicat ar fi sa eviti sa utilizezi binoclu, in momentul in care te afli in apa sau in zone pline de mizerie, deoarece praful si umiditatea pot duce la degradarea mai rapida a produsului.

 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Ai aici o lista comparativa de binocluri, iar produsul este o achizitie avantajoasa, pentru a te convinge, iti prezentam caracteristicile cheie. Datorita obiectivului, ce permite o marire a imaginii de 10x, fata de cea reala, vei putea vizualiza subiectul mai aprope, observand chiar si cele mai mici detalii, fara a fi necesar sa te apropii sau sa te pui in pericol. 

Imaginea vizualizata devine cu atat mai clara, cu cat obiectivul permite patrunderea luminii. Dimensiunea acestuia este de 50mm, suficienta pentru ca dispozitivul sa aiba o prestatie buna si in momentul in care te afli in zone umbrite. Lentilele sunt tratate antireflex, de aceea imaginea redata va fi mai luminoasa, iar culorile pline de contrast.

Sistemul de focusare este situat la nivel central, astfel ca, vei putea seta usor modul de functionare, fara a fi nevoit sa iti intrerupi vizionarea, iar carcasa din cauciuc ofera o aderenta sporita. 

Pentru o fixare sigura si diminuarea tremurului mainilor, aceasta are forma anatomica pentru degete, asigurand astfel o prindere ferma. Avand in vedere ca, are doar 784g si dimensiunile sunt de 200x165x58mm, dispozitivul este usor de manevrat si de transportat, de aceea il poti avea oricand la tine, pentru a vizualiza mai in detaliu toate elementele din natura, atunci cand te afli in dumetii.

Produsul este unul ce poate fi folosit in timpul calatoriilor, iar pentru a-l putea transporta facil, are inclus in pachetul de achizitie o geanta de transport. Depozitandu-l in ea, vei sti intotdeauna unde l-ai pus si astfel vei avea acces mai usor la el. Pentru a nu fi nevoit sa il duci in mana, in timpul drumetiei, acesta mai are si o curea, ce poate fi atasata si astfel, il vei putea pune in jurul gatului. 

Avand in vedere ca, in timpul folosirii, ocularul si lentilele se pot zgaria cel mai repede, periclitand astfel calitatea imaginilor, printre accesorii vei avea si capace, pentru cele doua zone sensibile ale dispozitivului. Dupa folosire, poti acoperi lentilele si astfel vei sti sigur ca acestea nu se vor deteriora, indiferent de locul in care il vei depozita. Acestea te vor ajuta sa impiedici si murdarirea, de aceea nu trebuie sa stergi des lentilele si ocularul.

Modelele ce nu au aliniat ocularul cu lentila frontala si au o forma franta (asemanatoare cu un „Z”) se numesc binocluri tip porro. Forma este datorata faptului ca, fiecare luneta are prisma dubla, ce are drept scop schimbarea traiectorii luminii. Datorita acestei modificari, lentilele folosite sunt mai mari si implicit campul de vizualizare este mai larg, deci vei putea vedea mai multe elemente, fara sa schimbi pozitia capului.

 

Concluzie:

Obiectul este conceput, astfel incat sa poata fi manevrat usor si dispune de ajustarea setarilor, pentru a putea vedea imagini cat mai clare si mai frumoase. Elementele de protectie te ajuta sa aperi zonele sensibile, impotriva deteriorarii, iar pentru a-l putea transporta usor, ai si geanta.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...