Cel mai bun termos pentru mancare

Am modificat articolul ultima data pe: 19.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Curver

 

Nu garantam ca am descoperit tocmai cel mai bun termos de mancare solida dintre toate, dar dupa ce am analizat constructia acestui model Curver am considerat ca este indeajuns de performant pentru a putea fi recomandat la acest capitol. Are o structura robusta, solida, pe baza unui perete dublu, realizat din inox de cea mai inalta calitate.

In ceea ce priveste posibilitatile de etansare, amintim faptul ca beneficiaza de o garnitura din silicon, care nu permite alimentelor sa se scurga din interior, nici cand vorbim despre produse lichide, cu atat mai putin de mancare solida.

Ca posibilitati de mentinere la rece sau la cald, identificam o perioada de timp de la 16h(rece), la 8h(cald). Ca bonus la acest produs si integrate in structura sa remarcam cele 2 accesorii foarte utile: pahar si lingura. Daca mai consdieram si capacitatea de 750ml, putem afirma ca poate stoca doua portii de mancare simultan.

 

 

 

 

 

KingHoff

 

KingHoff a produs un model de termos ideal pentru cei care obisnuiesc sa isi prepare mancare la domiciliu si sa o transporte la serviciu pentru pauza de masa. Cu alte cuvinte, in interiorul acestui accesoriu vei putea depozita in principal alimente solide. Se foloseste cu succes pentru elevi, la scoala, sau chiar cand se merge la picnic.

Este construit cu niste pereti dubli, din inox, un semn clar al durabilitatii si puterii de izolare termica. Cu o perioada minima de stocare la cald de circa 8h, acest obiect reuseste sa demonstreze ca merita selectat dintre multe ale modele.

Este accesorizat cu un capac cu diametru mare, deci are gura de alimentare extinsa, permitand scoaterea usoara a alimentelor din interior. Din moment ce are 650ml capacitate, se presupune ca incap circa doua portii de mancare. Faptul ca se poate igieniza direct in masina pentru vase te va scuti si de alte eforturi la spalare.

 

 

 

 

 

Clevamama

 

Daca esti interesata de un termos de mancare solida pentru bebe, atunci consideram ca poti da o sansa acestei oferte Clevamama, produs realizat special pentru a stoca pranzul sau cina bebelusului. Are o cosntructie fiabila si destul de rezistenta, la care aducem ca argumente peretele dublu(din inox) si capacul cu etansare eficienta.

Garnitura prezenta ne demonstreaza ca poate fi considerat un termos de mancare solida si lichida ieftin si bun, deoarece iti ofera posibilitatea sa transporti ambele tipologii de alimente, fara ca acestea sa se verse. Are o capacitate mai redusa, de 280ml, semn ca mesele copilului nu vor fi irosite.

Ca design, remarcam culoarea placuta, faptul ca se transporta usor si, mai ales, deschidera cu diametru extins, prin care poti scoate fara probleme piureul sau unele alimente solide. Timpul de pastrare poate varia de la 8, la 12ore, in functie de temperatura mancarii cand o plasezi in interior.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune termosuri pentru mancare

 

Ghidul cumparatorului

Consideram ca un termos pentru mancare calda este util intr-o familie, indiferent ca vorbim doar despre adulti sau si despre hranirea bebelusilor. Daca stai si analizezi fiecare oferta din comert, ai toate sansele sa faci o alegere buna, numai ca timpul nu-ti va permite sa te interesezi de orice produs in parte. In eventualitatea in care sunt si persoane care doresc sa fie informate cu privire la criteriile de selectie sau unde gasesc termos pentru mancare la un pret bun, propunem urmatoarele sfaturi la achizitie:Termosurile moderne au o constructie diferita de cele clasice, incorporand unul sau doi pereti de material protector. Daca vorbim despre prima varianta, sansele ca mancare din recipient sa se raceasca sau sa se incalzeasca prematur sunt mai mari. Cu alte cuvinte, un model cu pereti dubli va izola mai eficient.

Capacitatea trebuie aleasa in functie de necesitatile de consum. Pentru o persoana care transporta in acest recipient masa de pranz, o capacitate egala sau mai mare de 500ml va fi indicata, pentru a oferi loc suficient alimentelor. In cazul in care depozitezi piure pentru bebe sau alte portii de mancare pentru cel mic, s-ar putea sa preferi cantitati mai mici, pentru ca portiile copiilor sunt, de regula, mai reduse cantitativ(300 – 500ml).

Materialele incorporate iti arata atat eficienta in izolarea temperaturilor interne, cat si durabilitatea sau posibilitatile de transport. Daca vrei un model in care sa depozitezi la fel de sigur alimente solide si lichide, va trebui sa te asiguri ca include o garnitura de etansare durabila, din silicon sau alt material care e maleabil. Pentru rezistenta in caz de soc sau lovituri, produsele cu pereti din inox sunt cele mai apreciate. Daca achizitionezi o piesa facuta din plastic, va fi mai usoara decat alte modele de pe piata.

Nu in ultimul rand, exista pareri despre cele mai bune termosuri pentru mancare care iti spun sa consideri perioada in care continutul este mentinut cald sau rece. Aici trebuie sa te bazezi pe indicatiile producatorului sau pe recenziile utilizatorilor. Un produs care mentine pana la 8 ore mancarea izolata poate fi considerat bun.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu