Cea mai buna mulineta Long Cast

Am modificat articolul ultima data pe: 19.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Okuma Trio Rex Surf 60 FD

 

Cea mai buna mulineta Long Cast de la Okuma – unul dintre cei mai reputati producatori in acest domeniu – este modelul Trio Rex Surf 60 FD. Principala calitate a produsului este ca garanteaza lansari la departare mare; combinata cu o lanseta de precizie, vei putea aborda cele mai dificile zone.

Tehnologia LCS – Line Control Spool – iti permite sa folosesti fire textile. Taburul marimea 60, cu un raport de recuperare de 4 :5 :1 si cu o capacitate de 310 metri de fir 0.35 mm sau 140 metri de fir 0.5 mm, iti permite sa stochezi cantitatea necesara de fir pentru orice distanta.

Cursivitatea lansarii si mai ales a recuperarii sunt garantate de sistemul HydroBlock si RES – Rotor Equalizing System. Frana pe fata este de tip multi-disc, in timp ce antireversul infinit previne rasucirea firelor. Fiind realizata din aluminiu, cu un tambur de rezerva din grafit, mulineta cantareste mai putin de 600 g, fiind destul de usor de gasit o lanseta compatibila.

 

 

 

 

 

Daiwa Shorecast A 5500

 

O mulineta Long Cast, ieftina si buna, pe care o vei folosi cu mare succes in apele curgatoare sau in mare este Daiwa Shorecast A 5500. Este dispozitvul preferat pentru a obtine simultan o lansare la mare distanta si o putere de recuperare sporita. De aceea, poti folosi greutati de pana la 200 g.

Tamburul conic are o adancime de 35 mm, fiind tot ce iti poti dori de la un produs in aceasta gama de pret. Datorita tehnologiei Twist Buster II, ai scapat de problemele generate de rasucirea firului in timpul recuperarii.

Mulineta are un singur tambur, dar un raport de recuperare de 4 :1 :1, astfel ca pestele tau va fi adus in minciog cat de repede se poate. Practic, o rotatie completa a manivelei va recupera 85 cm de fir. Capacitatea tamburului este una mare, de pana la 460 m de fir de 0.35 mm. Frana micrometrica pe fata iti permite sa controlezi drillul eficient, in asa fel incat pestele sa nu suprasolicite firul inutil.

 

 

 

 

 

Cormoran Pitcor 4500 5PIF

 

In cazul in care cochetezi cu mai multe stiluri de pescuit, dar pasiunea ta ramane crapul, mulineta Cormoran Pitcor 4500 5PIF este modelul de care ai nevoie, caci imbina calitati care iti vor permite sa o folosesti in toate iesirile tale de tip Operatiunea Monstrul.

Echipata cu sistemul WormShaft si cu un tambur de tip long cast, mulineta iti permite sa lansezi la distante mari, beneficiind de precizie chiar si in zonele greu accesibile. Angrenajul de inalta calitate permite o recuperare uniforma, care protejeaza firul.

Mulineta are 4 rulmenti si un raport de recuperare de 4:9:1. Tamburul incapator poate gazdui pana la 340 m de fir de 0.30 mm. Butonul de frana rapida QD isi permite sa reglezi rezistenta pe care o opune in functie de dimensiunea capturii care e in carlig. Garantia de 24 de luni iti promite partide incitante de pescuit si o colaborare de durata cu aceasta mulineta, care merita investitia.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune mulinete tip Long Cast

 

Ghidul cumparatorului

Daca pescuitul este pasiunea ta de vreme buna, rezultatele pe care le vei obtine cu ajutorul unei mulinete Long Cast potrivit alese ii vor lasa cu gura cascata pe prietenii cu care impartasesti acest hobby. Este important sa alegi un model care sa respecte cateva dintre principiile de baza ale acestui tip de produs, ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate.

 

Daca te intrebi din start unde gasesc mulineta Long Cast, la un pret bun, alti cumparatori, iti amintim ca si in acest domeniu, pretul este influentat de calitate. Dar acesta nu este singurul parametru; cea mai buna mulineta este sortita esecului, daca nu este compatibila cu lanseta pe care o ai. Cea mai simpla metoda de a verifica asta este montand mulineta, si apoi testand daca este echilibrata prin sprijinirea ansamblulu pe deget, in zona imediat anterioara mulinetei.

Destule pareri despre cele mai bune mulinete Long Cast sustin ca trebuie sa alegi un produs cu un tambur suficient de mare pentru a stoca un minimum de 250 metri de fir. Astfel, vei beneficia de suficient fir pentru lansare, chiar daca fragmente din el se consuma la fiecare nod si bucla pe care le realizez,i si chiar daca indepartezi periodic zona expusa la soare, a carei rezistenta poate fi scazuta.

De asemenea, pescuitul stationar este greu de imaginat fara o mulineta cu multiplicator, care iti va permite sa recuperezi mai repede si sa controlezi mai bine drill-ul. Capacitatea multiplicatorului este indicata ca un raport de tipul 2 :1 sau 3 : 1, care iti spune practic cate rotatii face tamburul la o rotatie a manivelei.

Pentru ca timpul tau liber este mai eficient si mai placut petrecut pe malul apei decat prin magazine, te invitam ca de data aceasta sa cumperi noua ta mulineta din magazinele online. Vei gasi ofertele pe care ti le doreai mereu, la preturi suprinzator de avantajoase.

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu